Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær stokkene af begge slags kål og kog stokkene i 1 l. vand tilsat boullionterningerne i 5.7 minutter. Del hovederne i små buketterBlendt kålstokkene i lidt af kogevandet. Kom suppen tilbage i gryden og kom fløden ved og kog op igen. Kom så de små buketter i og lad dem koge i 5 minutter. Rør en jævning af maizenamelet og jævn suppe let. Tilsætnu skinkestrimlerne og varm igennemen. Smag til med salt og peber samt revet muskatnød. Server suppen med brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |