Fredag 12. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at koge kartoflerne i vand. Skær fisken ud i 4 stykker. Dryp fisken med citronsaft og drys dem med salt og peber. Steg dem 3-4 minutter på hver side i smøret på en pande. Drys med paprika efter stegning. Stegbaconet sprødt og bræk det i mindre stykker. Del broccolien i mindre buketter. Kog dem møre i let saltet vand i 3-4 minutter. Lad dem køle af. Rør cremefraiche med 1 finthakket rødløg, rosiner, pinjekerner. Smag til med sennep, eddiken, sukker samt salt og peber. Vend broccolien heri. Dryd med sprød bacon. Når kartoflerne er kogte vendes de i olien, finthakket rødløg og smages til med citronsaft,salt og peber. Server kartoflerne, broccolisalaten og fisken rygene varm. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |