Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom kyllinge brysterne i en gryde med vand og bouillonterning. Lad detkoge i 15 minutter. Lad dem trække i 10 minutter i vandet. Smelt smøret i en gryde og tilsæt melet. Kom aspargesvandet i og lad det koge op under piskning. Tilsæt evt lidt af kogevandet som brysterne er kogt i. Tag brysterne op og snit dem i tern og kom dem i sovsen. Tilsæt aspargesene og smag til med salt og peber. Lun tarteletterne i ovnen ganske kort ved 200°. Snit agurken i tynde skiver og tomaterne i både. Hak persillen medet fint. Anret tarteletterne på et fad og læg tomatbåde rundt om. Kom fyldet i tarteletterne og drys med persiller og sæt agurke-rytter på øverst. Server straks. Bemærkninger: Hvis det er til aftensmad beregn 3 pr. person og giv frugt til dessert. Til frokost 2 pr. person og en frugttærte til dessert. Er der mere en en ret så kun 1 pr. person. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |