Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartofler over at koge. Sæt en anden gryde over med 1 l. vand med lidt salt i. Rør en fars af kød, revet løg, havergryn, 2 spsk. mel, æg, lidt vand, salt og peber samt revet muskatnød. Form farsen til store kødboller og kog dem i vandet. Skræl sellerien og skær den ud i små tern. Kog den i 6 dl. af kogelagen fra bollerne og tilsæt bouillonterningen. Kom sellerien i en skål og gen kogevandet. Smeltsmør og tilsæt melet og spæd op med kogevandet lad sovsen koge godt igennemen og smag sovsen til. Kom sellerien og bollerne i og varm det igennemen. Server kartofler til boller i selleri drysset med hakket persille. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |