Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i strimler. Pilog skær løget i ringe. Rens champignonene og skær dem i halve. Skær peberfrugten i ringe. Del kålen og fjern stokken ig snit det i fine strimler. Rens chilien for kerner og hvide lameller og snit den i meget fine strimler. Skræl ingefær og riv det fint. Varm woken op med olien. Steg kødet lidt af gangen. Tag det af og hold det varmt. Steg løg, champignoner heri. Tilsæt peberfrugten, kålen og chilien samt ingefær og steg det yderligt i 3 minutter. Kom kødet i og lad det riste med i 3 minutter. Tilsæt fløden smag til med salt og peber. Lad det koge op og server straks med løse ris til. Bemærkninger: En fedtfattig udgave er at bruge fish sauce men kun 3-4 spsk. i steden for fløde og undlad salt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |