Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kylling i wook med kål og chili
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3 dl ris (basmati)
6 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
lidt salt
4 stk. kyllingebryst,u/skind
100 g løg
250 g champignon
2 stk. peberfrugt, rød
1 stk. Spidskål
1 stk. chili,frisk
lidt ingefær
1 spk. olie, raps
2½ dl fløde, piske (38%)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet i strimler.
Pilog skær løget i ringe.
Rens champignonene og skær dem i halve.
Skær peberfrugten i ringe.
Del kålen og fjern stokken ig snit det i fine strimler.
Rens chilien for kerner og hvide lameller og snit den i meget fine strimler.
Skræl ingefær og riv det fint.
Varm woken op med olien.
Steg kødet lidt af gangen.
Tag det af og hold det varmt.
Steg løg, champignoner heri.
Tilsæt peberfrugten, kålen og chilien samt ingefær og steg det yderligt i 3 minutter.
Kom kødet i og lad det riste med i 3 minutter.
Tilsæt fløden smag til med salt og peber.
Lad det koge op og server straks med løse ris til.

Bemærkninger:

En fedtfattig udgave er at bruge fish sauce men kun 3-4 spsk. i steden for fløde og undlad salt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk