Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Varm fedtstoffet op på en pande. Dup kødet tørt og steg det ved god varme i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet af varmen og lad det hvile i minst 1-2 minutter inden det skæres i tynde strimler. Halver melonerne rens den for skræl og kernen og skær den i tern. Rør appelsinsaft, honning, citronsaft og citronskal sammen. Smag til med salt og peber og vend kødstrimlerne i blandningen. Bulgursalat: Lav en boullion af vand og boullionterning. Hæld kogende boullion over bulguren. Lad den trække i 10 minutter. Løsn derefter grynene med en gaffel. Smag til med salt og peber. Hak persillen og vend den i bulguren til sidst. Server salaten til melon-steak blandningen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |