Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær toppen af ananasen. Stil ananasen på den flade bund og skræl skrællen af. Skær derpå ananasen i meget tynde skiver meden skarp knuv. Anret skiverne på 4 tallerkner. Hak mynten ganske fint og læg den i en skål. Tilsæt sukker og rør til det er opløst. Smag evt. med mere sukker. Strø bladningen over ananasskiverne. Rør yoghurten og vanillesukker sammen og læg en skefuld af cremen midt på hver anretning. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |