Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt kartofler over at koge i riglig med vand. Skræl gulerødderne og skær dem i lidt tykke skiver og kog dem møre i let saltet vand. Varm panden op og brun flæsket 1 minut på hver side. Skru ned for varmen og steg hvider til flæsket er gyldent og sprødt. Krydr med salt og peber. Pil løg og hak dem, Smelt smør og brun løgene af heri. Tilsæt mel og vand og boulliontern. Tilsæt fløden og kog godt igennemen. Smag til med salt og peber. Server kartofler, kogte gulerødder, løgsovs med stegt flæsk. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |