Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Hæld kogene vand over mandlerne og smut dem. Kom abrikoser og smuttede mandler på kødet og rul det stramt rund om og snør efter med kødsnor. Smelt smøret i en gryde og brun rullesteger godt afi smøret. Tilsæt vandet og lad stegen småsimre i 1½ time under låg. Vend kødet et par gange under vejs. Når der er 30 minutter tilbage tilsættes perleløgene. Kog kartofler og bønner og hold det varmt. Lad stegern hvile medens sovsen laves ud af stegeskyen. Ryst lidt maizena mel med lidt koldt vand og jævn sovsen tilsæt evt. lidt kulør om farven skal justeres. Smag til med salt og peber. Server kartofler, grønne bønner, sovs og rullesteg skåret i skiver. Bemærkninger: Der kan også bruges et magert slag til rullestegen eller køb en pæn afpudset bov. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |