Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Appelsin-fløderand


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 dl fløde, piske (38%)
5 stk. husblas/gelatine
1 dl appelsin, saft
25 g appelsin, skal, syltede
6 stk. appelsin, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg husbladsen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Tag husblasen op og knug vandet fra, smelt det i vandbad med appelsinsaften.
Pisk fløden let stiv.
Lad blandningen køle lidt af og rør den forsigtig i den let pisket flødeskum.
Drys appelsinskal i bunden af randformen og fyld flødeskumsblandningen i.
Stil randen i køleskabet, til den bliver stiv, ca. 2 timer.
Skrær skrallen afappelsinerne og skær fileterne ud af appelsinerne.
Kom dem i en skål og stil dem koldt til de skal bruges.
Dyp randformen bund i en skål med varmt vand og vend randen ud på et fad.
Server appelsin-fløderanden med appelsinfilet.

Bemærkninger:

Hvis man nu ikke er til appelsiner kan man bruge Jordbær, rababer, stikkelsbær, ribs eller bare server fløderanden med syltede kirsebær eller det man nu godt kan lide.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk