Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husbladsen i blød i koldt vand i 5 minutter. Tag husblasen op og knug vandet fra, smelt det i vandbad med appelsinsaften. Pisk fløden let stiv. Lad blandningen køle lidt af og rør den forsigtig i den let pisket flødeskum. Drys appelsinskal i bunden af randformen og fyld flødeskumsblandningen i. Stil randen i køleskabet, til den bliver stiv, ca. 2 timer. Skrær skrallen afappelsinerne og skær fileterne ud af appelsinerne. Kom dem i en skål og stil dem koldt til de skal bruges. Dyp randformen bund i en skål med varmt vand og vend randen ud på et fad. Server appelsin-fløderanden med appelsinfilet. Bemærkninger: Hvis man nu ikke er til appelsiner kan man bruge Jordbær, rababer, stikkelsbær, ribs eller bare server fløderanden med syltede kirsebær eller det man nu godt kan lide. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |