Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over at koge i vandet tilsat salt og med låg på. Rist solsikkefrøene på en tør pande. Tilsæt soyasovsennår de har fået farve og tag dem straks af panden. Orden hvidkålen og fjern stok og grove blade og snit den meget fint. Skræl gulerødderne og pil løg og snit dem i strimler. Skær andebrystet i strimler. Dup kødet med køkkenrulle så det er tørt når det skal på pandenog steges. Vaem woken op og kom olien på. Brun kødet godt af i olien i 3-4 minutter. Tilsætgrønsagerne og steg dem så de stadigvæk er sprøde under omrøring. Krydr med salt og appelsinsaft. Drys med solsikkefrøene og server det med ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |