Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sautér fint hakket løg og hvidløg i en gryde med lidtolie. Tilsæt finthakket bladselleri, revet gulerod, oregano, salt og peber og lad det simre i 5 minutter. Bred det ud på en tallerken så det kan blive koldt. Rør kødet med lidt salt og peber. Tilsæt æg og rasp samt ketchup. Kom de afkølede grønsager i farsen. Smør et ovnfast fad og form farsen til et brød. Sæt fadet i ovnen ved 180° i 35 minutter. Smør farsbrødet med ketchup undervejs et par gange. Kom fint hakket løg i en gryde med lidt olie og rist dem klare. Tilsæt de flået tomater og kog dem igennemen. Blend med en stavblender/foodprocessor tomaterne og tilsæt vand og bouillonterning og kog det op. Rør maizena mel med koldt vand og jævn af. Smag til med salt, peber og sukker. Server ris, tomatsovs og farsbrød i skiver. Kog pastaen i riglig vand med salt i. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |