Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kivifrugterne og skær dem i både. Skræl bananerne og skær dem i stykker på 3 cm. Ananasringene i 6 stykker hver og abrikoserne halvt igennemen. Smelt chokoladen, piskefløden og revet appelsinskral over et vandbad og kom det i en glasskål og på bordet så alle kan nå chokoladen. Alle udstyres med en gaffel og så er det bare at dyppe frugten deri. Bemærkninger: Du bestemmer selv hvilken frugt du vil bruge og selvfølig også lidt efter årstiden. Jordbær smager jo altid godt også med smeltet chokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |