Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ælt kødet med havergryn, salt, karry og vand til det er godt blandet. Form 12 kødboller og læg dem på et stykke bagepapir i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen ved 200° i 20 minutter til de er gennemen stegte. Bland salat af julesalat snittet, avokadoer skåret i både efter sten og skræl er fjernet. Drys tørret mangotern i. Lav en marinade af: Olie, citronsaft, cayennepeber, og salt. Hæld den over salaten. Server oksekødsbollerne sammen med salat og lune boller eller brød efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |