Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180°. Vask de to squash og lad dem simre i 8 minutter i kogende let saltet vand. Tag dem op og skyl dem i koldt vand. Halver dem og udhul dem. Hak squash kødet fint. Læg skalden i et ovnfast fad. Rens peberfrugten for kerner og hvide lameller og skær den i små tern. Snit forårsløgene i skiver og hak persillen. Rør en fars af oksehakke, squash kødet, peberfrugt, forårsløgene og hakket persikke samt bulgur. Vend de flådet tomater i farsen. Krydr med krydderierne. Kom farsen i squashskallerne og dæk fadet med stanniol og sæt det i ovnen i 45 minutter. Tag stanniolen af de sidste 10 minutter så de lige kan få lidt farve på toppen. Server farseret squash med brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |