Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Vask peberfrugterne, halver dem og rens dem. Hak det ene peberfrugt fint og læg de 4 halve i en lille bradepande med bagepapir. Svits finthakket chorizopølse i en gryde med olie og tilsæt fint hakket løg og hvidløg samt fintsnittede bladselleri. Steg under omrøring i 5 minutter. Tilsæt hakket tomater, hakket persille, laurbærblad, salt og peber. Kog igennemen i 5 minutter. Tilsæt kogte ris og rejer. Fordel fyldet i peberfrugterne og drys rasp og revet ost over. Sæt fadet i ovnen i 25 minutter til overfladen er gylden og peberfrugterne er møre. Bemærkninger: Du kan bruge krappekød eller en blanding om du vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |