Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vand og gær røres med salt og sukker. Melet tilsættes, dejen æltes smidig så den slipper skålen. Dejen deles i 20 stykker, der trilles til boller. Sættes på en bageplade og dækkes med et vådt hårdt op vredet viskestykke og sættes i køleskabet til næste morgen, eller sættes til hævning 30 min. Bages i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter. Egnet til frost. Op tøs i køleskab i frostposen. Kan lunes i ovnen ca. 5-7 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |