Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødbollerne:Brødet uden skorper plukkes i mimdre stykker og trækker med mælken i 10 minutter. Derefter røres æødet med æg , hvidløg,salt, peber, citronskal, muskat. Formes til ret store boller(8 stk.). Tril dem i melet og steg dem i olien. Steg dem på alle sider til de er gennemstegte ca. 15 minutter. Spaghettien koges efter anvisningen på pakken (friske er bedst). Saucen:Løg og hvidløg steges i olien nogle minutter. Hvorefter bouilon, tomatpuré og salt peber og basilikum tilsættes. Koger i 10 minutter og smag til. Serveres over de stegte kødboller med spaghetti og sukkerærter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |