Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil de 4 store løg og kog dem i let saltet vand i 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand. Halver dem og udhul dem med en lille kniv. Læg de udhulet løg i en bradepande med bagepapir og hak indmaden fint. Rist baconen i en gryde og tilsæt de finthakket løg og hvidløg. Lad det simre i 5 minutter undet omrøring og hæld det i en skål. Tilsæt fintsmuldret brød, ost og æg samt finthakket basilikum og persille. Smagtil med salt og peber. Fyld fyldet i løgene og sæt dem i ovnen i 25 minutter. Serveres til stegt kød, fisk eller som natmad med en øl til. Bemærkninger: Erstat evt. bacon med hakket ansjosser. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |