Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil de 4 store løg og kog dem i let saltet vand i 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand. Halver dem og udhul dem med en lille kniv. Læg de udhulet løg i en bradepande med bagepapir og hak indmaden fint. Rist baconen i en gryde og tilsæt de finthakket løg og hvidløg. Lad det simre i 5 minutter undet omrøring og hæld det i en skål. Tilsæt fintsmuldret brød, ost og æg samt finthakket basilikum og persille. Smagtil med salt og peber. Fyld fyldet i løgene og sæt dem i ovnen i 25 minutter. Serveres til stegt kød, fisk eller som natmad med en øl til. Bemærkninger: Erstat evt. bacon med hakket ansjosser. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |