Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tændovnen på200°. Kog auberginerne i let saltet vand i 10 minutter. Skyl dem underkoldt vand. Lad dem afdryppe lidt. Halver dem og udhul dem og læg dem i en ovnfasr fad med bagepapir. Steg baconen i gryde og tilsæt finthakket løg, hvidløg. Steg et par minutter under omrøring ogtilsæt finthakket aburgineindmad. Steg yderligt i 5 minutter og fjern det fra varmen. Tilsæt finthakket basilikum og persille og sammenpisket æg. Smag til med salt og peber. Rør rundt og fordel fyldet i aburgineskallerne. Læg tynde skiver af tomat sæt dem i ovnen. Drys med rasp og ost og sæt fadet i ovnen i 25 minutter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |