Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tændovnen på200°. Kog auberginerne i let saltet vand i 10 minutter. Skyl dem underkoldt vand. Lad dem afdryppe lidt. Halver dem og udhul dem og læg dem i en ovnfasr fad med bagepapir. Steg baconen i gryde og tilsæt finthakket løg, hvidløg. Steg et par minutter under omrøring ogtilsæt finthakket aburgineindmad. Steg yderligt i 5 minutter og fjern det fra varmen. Tilsæt finthakket basilikum og persille og sammenpisket æg. Smag til med salt og peber. Rør rundt og fordel fyldet i aburgineskallerne. Læg tynde skiver af tomat sæt dem i ovnen. Drys med rasp og ost og sæt fadet i ovnen i 25 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |