Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180°. Skær stokken ud af et kålhovede og kog det i let saktet vand til bladene begynderat løsne sig ca. 5 minutter. Skyl kålbladene i koldt vand og tør dem godt. Hak resten af hvidkålen (eller kun det halve om hover var meget stort). Svits 150 g. løg med hvidkål i en grydemedolie i 10 minutter. Tilsæt rosiner og hakket abrikoser. Tilsæt hakkrt tomater og tomatpure og lad saucen småkoge i 20 minutter. Tilsæt evt. lidt vand om det bliver for tykt. Fars:Rør køder sammen med finthakket løg, hvidløg, rasp, æg, og kryderier samt salt og peber. Fordel farsen på de 12 blade og rul dem sammen omkring farsen. Kom halvdelen af sovsen i et ovnfast fad og læg dolmerne deri. Kom resten af sovsen over og læg staniol over. Sæt fadet i ovnen i 1½ time. Server dolmerne med kartofler eller ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |