Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pres saften af de 3 appelsiner og bland det med 3 spsk. soyasovs. Mariner brysterne heri i 30 minutter i køleskabet. Skær skrallen af de resterne appelsiner og skær dem i meget tynde skiver som anrettes på et fad og fintsnittet porre drysses over. Sæt vand over med salt i til at koge pastaen. Koges 9-11 minutter. Sæt en pande over med olie på og tør brysterne og steg dem på panden. Steges i 6-7 minutter på hver side. Kog panden af med 2 dl, vand og tilsæt boullionterningen samt marinaden. Kog det op og jævn med marizenamel udrørt i koldt vand og smag til med soyasovs ogpeber. Server pastaen, sovsen og salaten med brysterne skåret i skiver. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |