Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: I god tid ordnes dejen: Den tør lidt op, pladerne lægges lidt ind over hinanden og rulles ud til en cirkel, ca. 25 cm. En letsmurt tærteform beklædes med dejen,og overflødig del, der går 1 cm. over kanten, skæres af og gemmes til pynt, Dejen trykkes fast til formen. Prikkes med en gaffel, og revet ost drysses på. Sådan kan dejen vendte. Fyldet: Det hakkede kød steges, skilles fra hinanden med en gaffel. Lægges lidt til siden medens løg, champignon, og purløg steges. Bland det med kødet, melet, sammenpiskede æg og krydderi røres i, smages til med salt og peber. Fordel fyldet i tærten og læg strimler af dejen over. Pensles med æg og bages ved 225°C. i 25 minutter. Serveres varm og med salat vendt i flødedressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |