250 g kalv/flæsk (10-12%) 1 fed hvidløg, knust lidt salt lidt peber, sort 1 stk. æg 1 spk. rasp, brød 1/2 dl fløde 13% 2 skv. skinke,strimlet 2 spk. tomatpure 1 dl hvidvin, medium 1 dl fløde, piske (38%) 600 g salat,blandet 2 spk. olie/eddike,blandet 12 stk. champignon,store
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Bland kødet med hvidløg, salt, peber, æg, rasp og fløde samt de hakkede
champignon stilke.
Plaser farsen på de 12 Champignoner og sættes i et fad.
Skinke, tomatpuré, vin og fløde koges let.
Hældes over champignonen.
Drysses med reven ost.
Bages ved 225°C. i 20 minutter.
Server grøn salat med olie/eddike dressing og evt brød.