Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens peberfrugt for kerner og hvide lameller. Rens forårsløg. Snit peberfrugt og forårsløg fint. Pisk dressingen sammen. Sirup, citronsaft, olie, karry og salt og peber. Kom de kogte ris i en skål og grønsagerne. Hæld dressingen over og bland det godt. Fordel salaten i plastbøtte om den skal med ud af huset. Anret den på 2 tallerkner om den spises hjemme. Server brød til efter eget ønske. Bemærkninger: Der kan selvfølgelig spises kød til fx. frikadelle, fiskefrikadelle, stegt kylling, eller et par skiver god skinke. Salaten kan laves aften før så man ikke stresser om morgen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |