Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Mos torskerognen med en gaffel og rør den i farsen. Tilsæt fintsnittede dild og smag til med citronsaft og salt og peber. Steg farsen som små deller på pande i olie/smør blanding på pande ca 5 minutter på hver side. Eller i ovnen på bagepapir ved 200°i 8-10 minutter. Serveres med pickles eller remulade og til rissalat, kartoffelsalat og blot til rugbrød. Bemærkninger: De kan fryses og tages direkte fra fryseren når de skal i madkassen, så er de optøet når maden skal spises, og har fungere som køleskab, for de grønsager fx. tomat og agurkstykke og oste-klods man har med den dag. Husk at drikke mælk med lav fedtindhold og masser af vand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |