Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over at koge med vand, boullionterning salt og hel kanel. Lad det småsimmre i 15 minutter og sluk og lad det stå til kødet er færdig under låg. Rør igennemen og fjern hel kanel inden servering. Rist kokosmelet i ovnen samt cashewnødder på bagepapir ved 180° i 4-6 minutter. Varm olien op i en wok. Rist hakket løg, hvidløg, og lidt chili. Tag det fra woken. Rist kyllingebrysterne skåret i tern gyldne. Rens og snit peberfrugterne i strimler og svits dem med. Tilsæt løgblandningen og drenet ananasringe skåret i mindre stykker. Tilsæt soyasovs,sukker, salt og peber. Kom forårsløg og nødder og varm det igennemen. Drys kokosmel over lige inden serveringen. Servermed kyllingen med ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |