|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Skyl freskerne og skær dem i både. Blanddem med sukker og maizenamel samt kanel og vend dem sammen med ferskerne. Vend forsigtigt hindbærne i og læg frugten ien smurt ovnfast fad eller 6 portionsskåle der kan tåle at komme i ovnen. Bland mel, bagepulver, vanilliesukker og salt og smuldr det sammen med koldt smør. Vend yoghurt i dejen og fordel klumperne over frygten. Sæt fadet i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Server desserten varm eller lun med flødeskum eller cremefraiche eller en god vanilieis til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |