Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Skyl freskerne og skær dem i både. Blanddem med sukker og maizenamel samt kanel og vend dem sammen med ferskerne. Vend forsigtigt hindbærne i og læg frugten ien smurt ovnfast fad eller 6 portionsskåle der kan tåle at komme i ovnen. Bland mel, bagepulver, vanilliesukker og salt og smuldr det sammen med koldt smør. Vend yoghurt i dejen og fordel klumperne over frygten. Sæt fadet i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Server desserten varm eller lun med flødeskum eller cremefraiche eller en god vanilieis til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |