Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Skyl freskerne og skær dem i både. Blanddem med sukker og maizenamel samt kanel og vend dem sammen med ferskerne. Vend forsigtigt hindbærne i og læg frugten ien smurt ovnfast fad eller 6 portionsskåle der kan tåle at komme i ovnen. Bland mel, bagepulver, vanilliesukker og salt og smuldr det sammen med koldt smør. Vend yoghurt i dejen og fordel klumperne over frygten. Sæt fadet i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Server desserten varm eller lun med flødeskum eller cremefraiche eller en god vanilieis til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |