Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Stød krydderierne i en morter, tørret estragon, sennepsfrø, sort peber og salt og gnid dem ind i kødet. Lad kødet trække i køleskab i mindst 3 timer gerne længer. Skyl krydderierne af kødet. Steg dem på grill eller grillpande 6-8 minutter på hver side. Tag dem af grillen og smør dem med sennep og drys dem med fint hakket frisk estragon, kørvel og persille. Skær kødet i tynde skiver på tværs ved serveringen. Bemærkninger: Kan serveres med grov mos med peberrod samt blandet salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |