Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Blend mandlerne og 100 g. sukker i en foodprocesser. Hæld blandningen ud på en bradepande og rist i ovnen ved 175° i 5 minutter. Bland kartoffelmel og halvdelen af æggehviderne i en skål. Pisk resten at æggehviderne stive med resten af sukkeret. Bland alt sammen og hæld i 8 smørsmurte forme eller en randform. Bag i ca. 30 minutter i ovnen ved 175°. Tages ud af formen/formene. Smelt chokolade over vandbad. Lav snirkler med en ske på bagepapir og lad det køle af. Anret en kugle is på toppen, af kagerne eller læg iskuglerne ind i midten, af randen og pynt med chokoladesnirklerne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |