Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over i en gryde så er de kogte på samme tid som kødet. I smør brunes løgene, heri blandes kødet - svitses godt. Skilles med en gaffel. De revet gulerødder blandes i sammen med det fint hakket hvidkål, krydderier og sojaen. Småkoges under låg i 20 minutter. Rør af og til. Serveres drysset med hakket persille. Giv de kogte kartofler og den grønne salat vendt i olie/eddike til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |