Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over i let salte vand og kog med møre. Hold dem varme til serveringen. Bækforreller: Skyl de renset fisk i koldt vand. Læg dem i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 150°. Bag fisken i ca. 20 minutter. Når finnerne let løsner sig fra ryggen er fisken mør. Rå grønsagersalat: Skær blomkål og squash i meget tynde skiver. Riv guleroden groft. Snit radiserne fint. Rør en dressing af olie, citronsaft og krydr med salt og peber. Læg grønsagerne lagvis og hæld dressingen over. Tag 4 kviste persille fra og hak resten som drysses over grønsagerne. Server bæk forrellerne med citronbåde og pyntet med persillekviste. Server kartofler og rå grønsagssalat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |