Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over i let salte vand og kog med møre. Hold dem varme til serveringen. Bækforreller: Skyl de renset fisk i koldt vand. Læg dem i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 150°. Bag fisken i ca. 20 minutter. Når finnerne let løsner sig fra ryggen er fisken mør. Rå grønsagersalat: Skær blomkål og squash i meget tynde skiver. Riv guleroden groft. Snit radiserne fint. Rør en dressing af olie, citronsaft og krydr med salt og peber. Læg grønsagerne lagvis og hæld dressingen over. Tag 4 kviste persille fra og hak resten som drysses over grønsagerne. Server bæk forrellerne med citronbåde og pyntet med persillekviste. Server kartofler og rå grønsagssalat til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |