Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt risene over at koge i vandet tilsat boullionterning og salt. Lad det småsimre i 15 minutter. Lad dem stå med låg på til de skal serveres. Da røres de med en gaffel for at blive løse. Flæk køllen i over og underlår. Dup med køkkenrulle og brun dem i en gryde i olie. Krydr med salt og peber. Tilsæthvidløg og peberfrugt. Steg kort tid og tilsæt hvidvin (eller vand). Kog under låg i 40 minutter. Vend kyllinglårene undervejs. Servers med drysset hakket persille og ris. Brug stegeskyen som sauce. Kan evt. jævnes lidt med maizena mel udrørt i koldt vand. Smag til med salt og peber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |