Fredag 19. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne overat koge så der er tid til at pille dem. Kog smør, vand og salt op i en lille gryde. Læg brysterne deri og lad dem koge op ved svag varme. Læg låg på og lad dem simre i 20 minutter. Tag brysterne op og kog lagen ind. Tilsæt peberrod og fløde og kog det til detbliver cremet. Smag til med sukker. Server brysterne med pillede asparges kartofler og peberrodsovs og salat med ternet agurk. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |