Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Luk dåserne op og kom suppen i en gryde. Varm op og tilsæt hvidvin, vand og boullionterning. Lad suppen kogeop og tilsæt rejerne. Knus madagaskarpeberkornene lidt groft og tilsæt dem til suppen. Kom cognac i og smag til med salt og peber. Smelt smør på en pande og drys fintsnittet dild på brødet steg brødet i smøret til det er gylden på begge sider. Kom tigerrejerne i suppen så de kan blive varme. Anret suppen i dybe tallerkner og læg 2 tigerrejer som pynt sammenmed dild-kvist og drys lidt paprika over husk brødet til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |