Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør en fars af kød, æg, mel, rasp, revet løg, salt, peber og vand. Lad den hvile. Imens snittes hvidkålen og koges i 15 minutter i bouillonen. Kom hvidkålen i et ovnfast fad hold væden tilbage. Læg farsen oven på. Fordel smørklatter øverst. Bages ved 225°C. i 40 minutter. Kom lidt bouillon over under vejs. Serveres med råkostsalat: Af revet gulerødder og æbler vendt i sukker og citronsaft. Gerne med lidt rugbrød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |