Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sær husblas i blød i koldt vand. Smelt chokoladen over vandbad ved svag varme. Lad den køle lidt af. Imens piskes æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Rør chokoladen, cacao-pulver og cognac i æggesnapsen. Smelt husblas over vandbadet med det vand der hænger ved. Rør det i chokolademassen. Pisk æggehvide og fløe stift. Vend først flødeskummet og sidst æggehviderne forsigtig i. Fordel fromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt i minst 2 timer. Pisk resten af fløden stiv og pynt med den. Drys hakket chokolade og sæt en kvist citronmelisse på. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |