Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ovnbagte løg: Skær de pillede løg i bunden så de kan stå fast og anret dem i et ovnfast fad. Skær et dybt krys i toppen og drys dem med salt og peber. Bag løgene ved 175° i 1½ time. Kartoffelbåde: Skrup og skær kartofler i både og vend dem i olien. Sær dem i ovnen når der er gået 30 minutter. Lad dem stege med til der er 20 minutter tilbage. Drys dem med rsap, salt og peber og lad dem bage med de sidste 20 minutter. Kryddersmør: Rør smør, sennep, revet citronskal, hakket persille og basilikum sammen og rul det til en pølse som lægges i køleskabet til senere. Ristet kalvelever: Vend leverskiverne i mel blandet men salt, peber og rosmarin. Brun smøret på panden og steg leveren heri 3-5 minutter på hver side. Server leveren med ovnbagte løg, kartoffelbåde og kryddersmør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |