Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Form 2 bøffer af kødet og ruld kanterne med peber. Læg salatbladen på rugbrødet og bøffen ovenpå. Læg 1spsk. kaviar på hver bøf og hakket løg rundt om. Kom kapersoven på løgene og plaser æggeblommen i en fordybning i kaviaren. dryp lidt citronsaft på kaviaren. Velbekommen det er rent guf. Server en øl og gerne en snaps til, men en god rødvin går også ganske godt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |