Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lad spinaten tø op og pres den fri for væske. Tænd ovnen på 200°. Steg hakket løg i en gryde med olie. Tilsæt kødet og lad det brune med. Tilsæt knust hvidløg, tomatkoncentrat, vand, bouillonterninger og krydderier og lad det småsimre i 20 minutter. Smag til med salt og peber og evt. mere oregano og hvidløg. Læg skiftevis lag af lasagneplader, kødsovs og spinat i et smurt ovnfast fad. Afslut med mornaysaucen. Sæt fadet på næstnederst rille i den varme ovn og lad lasagnen bage i ca. 40 minutter Server lasagnen med en blandet salatmed olie/eddike dressing. Bemærkninger: Det er en forrygende frokost ret at tage med på arbejdet om der er en mikroovn til at opvarme det med. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |