Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sær risene over i vandet, smuldr boullionterningen og drys salt i læg låg på og lad det småsimre i 15 minutter. Sluk og lad dem stå til serveringen hvor de røres løse med en gaffel. Oksekødret: Brun kødet af i smør for midelstærk varme. Krydr med salt og peber og tilsæt vin, vand, boullionterninger, rosmarin og knuste enebær. Lad retten småkoge under låg i 30-40 minutter. Mærk om kødet er mørt. Tilsæt skrælede gulerødder skåret i ½ cm. tykke skiver. Skalotteløg skåret i kvarte. Lad dem koge med i gryden i 15 minutter. skær champignonenei kvarte og tilsæt dem samt fløde og soya. Jævn evt. sovsen med maizena mel udrørt i koldt vand. Lad det koge igennemen og smag til med salt og peber. Server oksegryderetten med løse ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |