Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sær risene over i vandet, smuldr boullionterningen og drys salt i læg låg på og lad det småsimre i 15 minutter. Sluk og lad dem stå til serveringen hvor de røres løse med en gaffel. Oksekødret: Brun kødet af i smør for midelstærk varme. Krydr med salt og peber og tilsæt vin, vand, boullionterninger, rosmarin og knuste enebær. Lad retten småkoge under låg i 30-40 minutter. Mærk om kødet er mørt. Tilsæt skrælede gulerødder skåret i ½ cm. tykke skiver. Skalotteløg skåret i kvarte. Lad dem koge med i gryden i 15 minutter. skær champignonenei kvarte og tilsæt dem samt fløde og soya. Jævn evt. sovsen med maizena mel udrørt i koldt vand. Lad det koge igennemen og smag til med salt og peber. Server oksegryderetten med løse ris. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |