Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog kartoflerne i letsaltet vand. Dræn dem og gem dem til sener. Snit hvidkålen meget fint og sauter den i olie i en gryde uden den tager farve. Tag den af varmen og tilsæt dressingen rørt af æble-eddike, honning, olie og kommensamt salt og hæld den over kålen og lad den trække mindst 1 time. Skær kødet i 3 cm. tykke skiver. Varm olien op i en stegegryde tilsæt pølsen og løg og steg dem under omrøring i 2-3 minutter. Kom kødet i gryden. Hæld tomater på og krydr med paprika, salt og peber. Bring gryden i kog, dæmp varmen og lad retten småsimre under låg i 1 time. Vend kødstykkerne efter 30 minutter og kog hvider. Kom olie på en pande og rist kartoflerne godt. Krydr med salt og peber. Tilsæt skyllede kikærter og lad dem koge med i 15 minutter. Smag saucen til med æble-eddiken samt salt og peber. Server små stegte kartofler, hvidkålsalat og braiseret svinenakke. Bemærkninger: Server en god dansk øl til eller en meget kraftig halvsød rødvin. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |