Fredag 29. September 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Citron-panna cotta med bærsauce
 Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. husblas/gelatine
3/4 dl sukker
1 stk. vanille,stang
4 dl fløde, piske (38%)
4 spk. citron, saft
2 dl creme fraiche 18%
lidt olie, vindruekerne
750 g skovbær,frosne
3 dl honning

Glasur el.lign.:

lidt mynteblade
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Udblød husblasen i koldt vand i 10 minutter.
Bland sukker og vanilliekorn.
Hæld fløden i en kasserolle og tilsæt sukkeret.
Varm bladningen op til lige før kogepunktet (må ikke koge).
Tag gryden af varmen tilsæt knuget husblas og rør til det er opløst.
Lad bladningen afkøle i 15 minutter.
smag til med citronsaft.
Tilsæt cremefraichen og sørg for at det bliver blandet godt.
Hæld massen i små oliesmurte forme og lad dem stå til de er kolde 3-4 timer eller natten over,
Bærsauce:
Kør 2/3 af dem i en foodprocessor eller meden blenderstav.
Tilsæt honning efter smag.
Kom resten af bærene i hele og server den som sauce til panna cottaen.
Panna cottaen vendes ud på desserttallerknerog saucen kommes rund om.
Pynt med mynte blade oven på panna cottaen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk