Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i koldt vand i 10 minutter. Bland sukker og vanilliekorn. Hæld fløden i en kasserolle og tilsæt sukkeret. Varm bladningen op til lige før kogepunktet (må ikke koge). Tag gryden af varmen tilsæt knuget husblas og rør til det er opløst. Lad bladningen afkøle i 15 minutter. smag til med citronsaft. Tilsæt cremefraichen og sørg for at det bliver blandet godt. Hæld massen i små oliesmurte forme og lad dem stå til de er kolde 3-4 timer eller natten over, Bærsauce: Kør 2/3 af dem i en foodprocessor eller meden blenderstav. Tilsæt honning efter smag. Kom resten af bærene i hele og server den som sauce til panna cottaen. Panna cottaen vendes ud på desserttallerknerog saucen kommes rund om. Pynt med mynte blade oven på panna cottaen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |