Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne, befri dem for kernehus og skær dem i grove tern i en gryde. Pil hvidløg og snit dem i skiver. Skræl ingefæren og riv fen fint. Kom resten af ingredienserne i gryden. Kog det hele under låg ved svag varme i 20 minutter. Lad chutneyen afkøle og kom den på et skollet glas. Holdbart i 1 mdr. i køleskab. Del kålen i kvarte.(der kan bruges hvidkål). fjern stokke og snit kålen fint. Snit løget fint i halve ringe. Sauter kål og løg i 3-5 minutter under omrøring.(hvidkål 8 minutter). Tag den af varmen og køl den ned. Rør en dressing af æble-eddike, olie, honning samt salt og peber. Hæld den over kålen og lad det trække minst 30 minutter. Koteletter: Dup dem tørre med køkkenrulle. Brun dem i fedtstoffet i ca. 1 minut på hver side.krydr med salt og peber. Dæmp varmen og steg yderligt 2-3 minutter på hver side. Server koteletter med æblechutney og sautert kål med brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |