Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Porrerne renses og skæres i mindre stykker ca. 2 cm. Porrerne koges i let saltede vand. Gulerødderne skralles og snittes i mindre stykker. Koges i det vand porrerne er kogt i, holdes varme. Æggehviden piskes stift. Porrerne kommes i et fad. Farsen: Røres af kødet æg, rasp, piskefløden, salt, og peber. Hviderne vendes i farsen. Farsen fordeles over porrerne og der kommes smørklatter øverst. Fadet sættes i ovnen ved 235°C. i 25 minutter. Tomaterne skæres i tynde skiver og fordeles oven på farsen. Drysses med reven ost. Sættes tilbage i yderligt 15 minutter. Serveres med nogle gode skiver rugbrød til. De kogte gulerødder serveres i en skål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |