Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bund: Rør krydderierne i smeltet smør, bland knuste kiks finthakket valnødder i og pres blandingen ud i en tærteform på 20-22 cm. i diameter. Stil bunden koldt til den er helt fast. Fyld: Tilbered fromagen med mælk som beskrevet på emballagen, og læg den midt på bunden. Anret bærene i en bunke ovenpå og drys med lidt sukker. Pisk fløden til skum, smag til med flormelis og limeskal. Anret skummet rund om kagen og pynt med mynteblade og groft hakket valnødder Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |