Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tilbehør: Skræl sellerien og skær den i små tern på størrelse med kartoffelbådene som du skær ud af kartoflerne. Vend dem i olien og drys timian og rosmarin samt peber og sæt dem i ovnen i 35-45 minutter ved 200°. Sauce: Kog 150 g. bær ganske kort til de begynder at afgive væske. Tilsæt sherry. Drys medaljonerne med salt og peber, vikl bacon omkring dem, fæst med kødsnor eller kødnål og brun kødet på begge sider i smør på en pande. Skru lidt ned for blusset og lad kødet stege videre til de er som ønsket. Tag dem af og hold dem varme. Svits løg i smør og tilsæt vand og bouillonterningerne. Lad blandingen koge op og kom det i gryden til bæerne. Tilsæt resten af bæerne og varm saucen op smag til med salt og peber og juster tykkelsen med maizena udrørt i koldt vand kog den igennem og anret. Server hjortemedaljonerne med grov stegt rodfrugt fritter og brombærsauce. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |