Fredag 12. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog bærne i frugtsaften og tilsæt sukker og vanilliesukker. Udrør kartoffelmelet i vand. Tag gryden fra varmen og rør jævningen i uden at den koger (eller bliver grøden sej). Kom grøden i en glasskål og afkøl den. Drys lidt sukker oven på så danner den ikke skind, Pisk fløden til skum og server den til eller giv den som flydene. Bemærkninger: Blandningsforhold: 1x4 og med sukker. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |