Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl salaten og dup den tør. Nip bønnerne og kog dem 4 minutter i let saltet vand. Afkøl dem under kold vand. Bryd salaten og fordel den på 4 tallerkner. Fordel bønnerne på salaten. Skær tomaterne i både og læg dem mellem salatstykkerne. Lad tunnen dryppe af og fordel kødet ud over salaten. Pisk olie og citronsaft sammen med ½ tsk. salt og peber. Hæld dressingen jævnt ud over salaten. Bring 1 l. vand i kog i en gryde sammen med eddike og lidt salt. Slå æg ud i en kop og lad det glide ned i vandet. Saml hviden omkring blommen med en hulske og lad ægget småkoge i 3½ minut. Gentag denne proces 3 gange mere. Server salaten med pocheret æg og brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |