Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Fjern sener og fedt fra mørbraden ig skær den ud i 8 bøffer. Rul en baconskive rundt om hver bøf og fæst den med kødnål eller tandstik. Skræl løgene og skær dem i skiver. Varm olien op på panden og brun bøfferne og løg heri på alle sider. Krydr bøffer og løg med salt og peber og tag bøfferne af panden. Løgene skal have et par minutter endnu under omrøring. Hæld vand og smuldr boullionterning på panden. Rør maizenamelet sammen med fløden og tilsæt den. Kom osten på og kog saucen igennenem smag til med salt og peber. Kom bøfferne i et ovnfast fad og hæld saucen over sat fadet i ovnen i 25 minutter ved 180°. Kog risene i vand tilsat salt. Skræl gulerødder og persillerrod og skær dem i mundrette stykker ligeså med porrene og kog dem i let saltet vand i 10-12 minutter. Server mørbraden med ris og kogte grønsager. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |